Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

World Inline Cup 2006Världsomfattande World Inline Cup kommer att rulla in på nya platser och länder nästa år.

I planeringen för 2006 och som inte ännu är fastslagen, är Danmark och Sverige med som värdnationer för tävlingar. Om detta inte ändras kommer en tävling hållas för första gången i Danmarks historia och den första tävlingen i Norden blir i Stockholm, lördag 1 juli.

Det finns tyvärr en hake med detta! I kalendern som World Inline Cup Federation har publicerat finns det två tävlingar 1 juli, en i Stockholm och en i Salzburg, Österrike där tävlingarna är rankade sk Top Class. Enligt regelboken får inte två tävlingar i samma klass anordnas samma datum. Det betyder att en av tävlingarna ska planeras om under 2006.

Vi får hålla tummarna för att Stockholm får stå kvar i kalendern så man får resa till hufvudstaden och se världseliten på inlines tävla om världscupspoäng.

Kalendern och mer information finns på den officiella webbplatsen

Det går inte att kommentera detta inlägg!