Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Banner 2008 Mix
Bont har sedan en tid tillbaka släppt nya bilder på årets version av Vayporskorna. Bilderna visar både 2-point och 3-pointmodellerna. En av nyheterna är att nu finns modellen i 2 olika svarta läderversioner efter önskemål från en majoritet från denna del av världen. Se bilder av Bont Vaypor 2008.

Cado Motus har även släppt en ny toppmodell av skor, PRO 108 som ersätter den från i fjol, PRO 107 med blandade recensioner och nu har uppgraderats med nytt material, design och korrigerat felaktigheter. PRO108 har 195mms “spacing,” och priset är 400€. 165mms versionen heter COMP 108 med priset 250€. Peter på Powerslide.se kommer inom kort börja saluföra dessa produkter. Ladda ned 2008 Katalogen från Cado Motus.

Tyska SkateTV forsätter att rapportera med film från tyska inlinecupen och att inlinesserien är stor i landet kan man förstå om man besöker t ex German Blade Challenge. En av förra årets tävlingar (se menyvalet GBC Live, välj film i mittenkolumnen) var Flaeming Skate Days – som klubbkamraterna i STHLM Speedskaters gjorde en klubbresa till och provade rullet i området den gångna helgen! Johan Håmås har tog foton flitigt – se bilderna.

Helgen 25-27 april är det samling för inlinessverige i Örebro då Breddlägret 2008 arrangeras av klubben SK Winner tillsammans med Aaron Arndt och Barry Publow som kommer att agera som instruktörer. Barry själv, skriver artiklar som publiceras med jämna mellanrum på amerikanska Inlineplanet – senaste är om nedförsåkning i snabbt tempo…

Det går inte att kommentera detta inlägg!