Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Skike
Asfalt, ojämna vägar och grus, det finns det inget underlag som stoppar en skike.

Där vanliga inlines och rullskidor stannar fortsätter skike. Detta ger dig möjligheten att träna på nya platser:  i skogen eller på grusvägar. Även inomhus användning är möjlig.

Denna överlägsenhet får skike genom sin kombination av luftfyllda däck, robust ram konstruktion, individuella justeringsmöjligheter och ett effektivt bromssystem.

Inte att förglömma: dess främsta fördel att skike aldrig behöver speciella skor utan nästan alla typer av fritidsskor kan användas.

En skike är även flexibel mellan storlekarna 36 och 45, så med ett par kan kan hela familjen hålla sig i form.

Utövningen av skike sägs även, jämfört med liknande sportaktiviteter, vara mer dynamisk, hälsosammare och säkrare. Den skyddar leder, ligament och senor och är bra för att hålla hela kroppen i form.

Hemligheten bakom skikes offroad kapacitet ligger i dess luftfyllda däck som gör åkningen skonsam mot lederna i terräng.

Det patenterade bromssystem, som är unikt när det gäller denna typ av produkter, är helt klart skikes största fördel. Det är både justerbart, lättanvänt och mycket effektivt. Luta benet bakåt och de bromsar.

Kvalitet och säkerhet är viktigt för skike och skike konstruktionen, kvalitet och säkerhet har officiellt certifierats och klarat de höga kraven i den tyska TÜV kontrollen.

Läs mer hos den svenska Skike-distributören, skike.se

Det går inte att kommentera detta inlägg!