Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Mars 2009
Är du en av dem som inte åker skridskor på vintern, utan väntar in den milda delen av året som får den gula snön att försvinna till nästa gång och sopmaskinerna att plocka upp det vassa gruset från avgrunden, kommer här några tips inför den kommande inlinessäsongen!

Är du helt ny och känner att du behöver lite mer “kött på benen” för att komma igång? Du kanske har kört hårt på din hjul förra året eller vill nu byta ut kullagrerna som rasslar metalliskt inne i hjulens nav!? Kolla in videofilmerna längre ned på denna sida så kommer du snabbt på banan!

Om det är så att allt är bytt och det inte är något fel på prylarna ska du helt klart prova på lägret nedan!

Helgen 17-19 april är det samling för inlinessverige i Örebro då Breddlägret 2009 arrangeras av klubben SK Winner tillsammans med Christophe Audoire, som bland annat är tränare för det kinesiska landslaget och mannen som är en av profilerna i denna Salomon video

Målsättningen är att alla ska få ut maximalt av lägret, oavsett nivå och tidigare kunskap. Det kommer därför att finnas hjälpledare för att lägret ska kunna delas i följande grupper: Barn/Ungdom/Nybörjare, Bredd och Elit. Läs mer i inbjudan.

Funderar du att bli medlem i någon av landets olika klubbar för rullskridsko, finns det massor av alternativ. Dala Active Skaters om du bor i trakterna runt Falun och Borlänge, STHLM Speedskaters kring hufvudstaden med omnejd, SK Winner hittar du i Örebro, Team Rollerblade i Karlstad och på västkusten hittar du Varbergs Rullskridskoklubb.

Videosektionen

Återkommer snart igen med nytt innehåll….

Det går inte att kommentera detta inlägg!