Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Mix Mars 2008
Nyheterna förtäljde idag att december och januari var de varmaste månaderna på 100 år! Just det faktum har satt griller i huvudet på mig. Jag sneglar på grusfria filer på cykelbanorna med funderingar på att plocka fram inlinesutrustningen rekordtidigt eller rättare sagt inlinesstavarna och ett par äldre fitnessåkdon från K2 i väntan på att det ska bli grusfritt och torrt!

Just K2 har årligen lanserat nya webbplatser med fräscha produkter och så är det även för säsongen 2008. En annan känd produktutvecklare är Cado Motus som presenterar massor av nyheter inför kommande säsong. Cado Motus utrustning går att beställa från den egna webbshoppen, svenska Skridskospecialisten i Uppsala eller danska SkatePro, den sistnämnda har även de en uppdaterad och ny (nordisk) webbplats för i år.

Sverigebekanta inlines- och skridskoåkaren Barry Publow tipsar tillsammans med några andra supertalanger, teknik och teori på amerikanska InlinePlanet. Publow själv, lanserade några veckor sedan en ny sk e-bok, Science of Speed, Volume 1.

I väntan på att det ska torka upp och vädret bli lite varmare så besöker jag t ex Flickr som bekant för många har massor av inlinesbilder uppladdade av François & Marie. Rekommenderar även ett stopp hos forumet SkateLog där man hittar mycket läsvärt och är en fullfjättrad ersättare till RaceReports som nyligen lades ned av upphovsmännen pga dåliga intäkter(?)!

En kommentar till “Flickr, Cado Motus, SkatePro med fler…”

  1. Kommentar av: Janne Herrström

    Jäklar! Här har vi mannen med stenkoll!!

    🙂

    Mvh
    Janne Herrström