Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

LandRollerLandroller vill gärna revolutionera inlinesåkningen med radikal design på sin senaste skapelse. De lovar att ta inlinesåkaren till platser man bara kunnat drömma om som t ex skogen eller vägar med grus.

LandRollers patenterade “Angel Wheel Technology™” ger plats för gigantiska hjul och höjden på skridskorna påverkas överhuvudtaget ingenting. Denna nyskapelse ska även ge mjukare åkturer, bättre manöver förmåga och lägre rullmotstånd pga mindre kontaktyta på marken jämfört med traditionella inlines.

Är man en hugad spekulant på ett par LandRoller årsmodell 2006 så kostar de 250 amerikanska dollar!

Mer information finns på LandRoller

9 Kommentarer till “LandRoller – innovativ skapelse”

 1. Kommentar av: Speedskate Sweden™ - Rullskridskojournalen 2008 » Artikel

  […] nästan 3 år sedan skrev jag redan om Landroller som skulle ta världen med storm. Nyheten denna gång är att en ny modell, den […]

 2. Kommentar av: Jojo

  Nån som vet om dessa kommit till Sverige än?
  Eller NÄR dom kommer…
  Väntat in dom länge nu, så kollar igen om nått nytt hänt

 3. Kommentar av: Lars Norgren

  Hej!

  Händer det ingenting på denna sidan?
  Jag söker Landroller information, om vart man kan handla ett par??

  Mvh Lars

 4. Kommentar av: Petri Heinikoski

  Njaa, händer inte så mycket, eller hur!? Det måste jag hålla med om! Mycket annat tar mer plats!

  Ett tips iallafall, kontakta Peter Bachmann på http://www.powerslide.se och fråga honom om han skulle kunna luska ut något om LandRoller-ekipaget!

  MVH

  Petri

 5. Kommentar av: Björn Sjunesson

  Jag köpte ett par Landrollers för 1.5 år sedan, men det var verkligen ingen hit om man jämför med vanliga fyra hjuls inlines.
  Rullar betydligt tyngre.
  Hälsningar
  Björn
  0704904233

 6. Kommentar av: Lars Norgren

  Tack för den informationen!

  Jag trodde faktiskt tvärt om, och om det är som Du skriver, förstår jag varför ingen vill ta dem till Sverige!

  De ser kul ut, alltid nåt..

  Lars

 7. Kommentar av: robert selhorst

  Hej,
  Jag vet att yellowstone.se nu har importerad den första mojo’s till sverige. Jag har testad dem själv och dem rullar värkligen SUPER. Har dem inte testad ute än (snö, ni vet) men det kommer säkert sen. Kolla in på deras hemsida, där finns även en landrollers.se.

 8. Kommentar av: Irene

  Tänker på ålderns höst börja åka landrollers/inlines och har en fråga vad tror ni är bäst att åka på. Vilka ger bäst stabilitet och är lättast att stanna med.

 9. Kommentar av: Speedskater

  Rulla på hjul passar alla åldrar. Det är få som har testat och kommenterat att åka på Landrollers men desto fler finns det på inlinessidan. Fördelen med inlines är att du får hjälp och reservdelar hos närmaste välsorterade sportaffär t ex Stadium, Intersport eller Team Sportia. Stabiliteten tränar du snabbt upp på inlines och stopp-momentet finns det olika tekniker att utforska. Köp inlines med en bromskloss och lär dig använda den på plana ytor innan du ger dig ut på cykelvägar med backar etc. Stavar kan vara ett komplement för att få stabilitet. Välkommen till en värld som aldrig står stilla!