Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

December - vintersäsongsuppdateringar

Jag har varit “lite” upptagen med arbetet och annat under de sista månaderna! Varje dag som har gått har jag sneglat åt denna sajt där det sista inlägget är från oktober i år! Det har inte känts bekvämt och jag beslöt till slut att skriva in ett inlägg under tiden familjen bakar pepparkakor och julen står vid dörren… och för en liten fingervisning att sajten inte har hamnat i glömska!! Klicka vidare nu, nedan…

Under den gångna veckan “lunchade” jag med Ulf Haase, hobbyfotografen och en av europas bästa veteranåkare på inlines. Diskussionen hamnade inte anmärkningsvärt in på Bont Dark Vaypors, inlinessporten och STHLM Speedskaters som väntar tålmodigt på att isen ska lägga sig på Östermalms IP.

Varbergs Rullskridskoklubb kommer närmaste dagarna att får nya inlinesdräkter där eldsjälen Dennis Bengtsson eventuellt inte har lagt sin butik DB-Sport på hyllan och forsätter även nästa år att sälja de välkända produkterna från Bont som i sin tur, inom några dagar presenterar bilder på 2008-årsmodellen av Vayporn!

Ovan sko kommer nästa år forsättningsvis finnas i svart skinn men de röda detaljerna som visas i denna artikelns huvud kommer att vara istället i silver till glädje för många i STHLM Speedskaters. Skridskoåkarna har redan fått en möjlighet att inhandla ett par nya Bont LT och ST Vaypor i den nya färgkombinationen!

Peter Douchet från Kanada skriver dagligen inlägg på sin sajt, Speed Skate World och han har skiftat från asfalt till is i sina artiklar. Han ger även smarta tips för oss vanligt dödliga på amerikanska InlinePlanet. Ett exempel på artiklar från denna sajt är denna – 7 misstag av en nybörjare.

Liten “sneekpreview” på hur inlinessortimentet ser ut nästa år tillsammans med en massiv återblick av modeller hos franska Roller Enligne!

Billy Begg från Australien forsätter ge sina lektioner till unga atleter från Schweiz på Bont TV! En annan film från amerikanska inlinestävlingen, Godfathers 100K – finns här!

Till sist men inte minst, kolla in detta, undertecknad kunde inte hålla sig för skratt när tyska inlinesåkaren Dirk Auer spänner fast en raketmotor på ryggen och tävlar mot en Aston Martin V8 i engelska TV-programmet Top Gear. (Filmen är borttagen från YouTube och går inte att visa mer….)

Det går inte att kommentera detta inlägg!