Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Begg Traningvideos

Den australiensiska tränaren Billy Begg har tillsammans med sin dotter, Nicole Begg satt ihop en serie träningsvideos som kommer att segmenteras till 10 olika avsnitt. Filmerna kommer visa teknikövningar som position, “recovery”, kurvtagning och armrörelser.

Den första filmen går igenom grunderna och dessa instruktioner spelar en viktig roll i de efterkommande övningarna! Enligt Billy Begg ska man försöka överdriva dessa övningar för att få förståelsen för tekniken men i efterhand återkomma till vad som känns praktiskt och komfortabelt.

Se den första filmen med Nicole Begg på Bont TV

Det går inte att kommentera detta inlägg!