Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Powerslide - Pascal Briand CoreXXXPowerslide har uppdaterat en av sina promotionswebbplatser, Rolling Alliance. Nya produkter “signerade” av Powerslide World Team åkarna finns att se på webbplatsen. Även rapporter och resultat från tävlingar runt om världen kommer att presenteras.

Pascal Briand, känd som en av åkarna i Salomon SAAB World Team föregående säsonger, gick som känt över till Powerslide denna säsong presenterar sko och ram med hans namn. Ramen heter Core XXX och man får plats med 110mm hjul. Inga prisuppgifter finns men kan säkert ordnas fram av Peter Bachman som är den svenska och finska distributören av Powerslide produkter.

Besök Rolling Alliance

Det går inte att kommentera detta inlägg!