Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Bont Pyrotechnics 3-pointEfter 3-punkts Vaypor-bootsen forsätter Bont sin färd framåt i utvecklingen och visar upp nästa modell med 3-punkts fästen. Denna gång är det klassikern Pyrotechnics som har fått en nyrenässans.

Den nya “Pyron” levereras med 3-punkts fästen och en epoxy kolfiber composit bas dvs första lagret är kolfiber, därefter läggs 2 lager silverfärgad glasfiber för att bygga upp styrkan runt skon. Utöver basen blir det läder med kromade eldflammor!

Bilder på Pyrotechnics: 1 2 3 4 Källa: www.bont.co.kr

Priset för nya Bont Pyrotechnics med S-frame, kullager och hjul – 999 amerikanska dollar! Leveransstart inom ett par veckor!

Bont ApacheDen andra nyheten från Bont är en helt nya sko, Apache som kommer lägga sig i prisläge och prestanda mellan den även den “upphottad” med 3-punktsfästen, ZX5 och den ovan nämnda Pyrotechnics. Apachen kommer även levereras med 3-punkts ramen, S-frame. Priset kommer att ligga runt $699 för “stock”-modellen och levererans fr o m månaden juli.

Bilder på Bont Apache: 1 2 3 4 Källa: www.bont.co.kr

Mer information finns på Bont-forumet

Det går inte att kommentera detta inlägg!