Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Gatorback Skate BoltOnBrakeAmerikanska företaget Gatorback Skate fokuserar på att utveckla produkter som gör inlinesåkning utomhus mer njutbart. Gatorback är ett ord som används av erfarna (amerikanska?) inlinesåkare när de syftar på kraftigt bullrande och besvärlig asfalt att rulla på.

De har en nytt bromssystem till försäljning som går att montera på de större hjuluppsättningarna, 4X100mm. Detta rekommenderas av Gatorback när man vill träna i branta utförsbackar eller varför inte med medcyklister som håller i taktpinnen eller tidstagning. Bromsen kan naturligtvis inte göra dig till en snabbara inlinesåkare utan är ett perfekt redskap till träningen där du kan stanna snabbare och får kortare bromssträckor. Detta i sin tur medför till säkrare åkning bland andra trafikanter på cykelbanor eller vägar.

Gatorback Bolt-on-Brake kostar 50 amerikanska dollar och kan beställas “worldwide” via den officiella webbplatsen som erbjuder andra produkter och även information i form av bild och video.

Besök Gatorback Skate

Det går inte att kommentera detta inlägg!