Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Street RunnerTill avdelningen, lite udda saker med/på hjul, kommer här Street Runner.

Tillverkaren menar i detta fall att det är bättre att rulla till jobbet än att ta bilen, detta är ett snabbt sätt att ta sig matbutiken för att inhandla en limpa bröd, möta sin fru vid kl 12 (??) eller bara ta på sig dem för en tur! Street Runner är enkla att börja använda, behöver inte vara någon expert på rullskridskor, i verkliga fallet mycket enklare, man kan inte rulla bakåt och när man har bromsat, står man still! De har t o m en 5-minuters webbaserad utbildning på produkten så du slipper sätta livet på spel!

Samtliga beskrivningar ovan är direkt översatta och citerade från tillverkarens hemsida, som är på franska eller engelska!

Besök Street Runner

Det går inte att kommentera detta inlägg!