Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Monotone DC - SpeedskaterVi bombarderas inte av musik tillägnad rullskridskoåkning eller speedskating.

Under förra året komponerade svenska syntpopgruppen Monotone DC tillsammans med Speedskate Sweden en musiklåt om en frenetisk rullskridskoåkare med den största drömmen om att vara den snabbaste av dem alla.

Monotone DC bestående av Dan och Curre från Västerås, influerade av 80-tals syntpop med Depeche Mode, Mesh och Covenant i spetsen kommer under året att släppa ut en fullängdsplatta med massor av nya låtar.

Lyssna in låten Speedskater av Monotone DC på Myspace.com

En kommentar till “Monotone DC – Speedskater”

  1. Kommentar av: Tommy Ståhl

    Dax att snöra på sig 5 hjul i skena på bladen så fort björkpollen spolas bort av regn. Tänk att rulle fram med låten Speedskater i av Danne och Curre från gruppen Monotone DC lurarna och känna fartvinden hoppas fullängdsplatta med massor av nya låtar kommer snart också såg att Danne lagt upp en gammal svart video också på nätet coolt och retro Danne hoppas du lägger upp mer retro info tex den du fick av mig från förr…

    ps: Glöm ej att ta på skate skydden:ds

    mvh Tommy i Västerås