Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

MicrosportTyska företaget Microsport erbjuder två tidigare separata produkter i en ny enskild version, Inline Skate Speedometer Plus med integrerad pulsmätare! Denna produkt samlar information allt från nuvarande hastighet, medelhastighet, kaloriförbränning, tid och totala distansen m.m. Allt som allt, 11 olika funktioner!

Informationen från åkningen överförs via ett speciellt Microsport speedometer hjul, som finns i olika storlekar, 76-100mm. Hjulet innehåller ett avancerad mikrochip som sänder kontinuerlig informationen till handledsdelen! Åker man mycket så att hjulet slits ned till fälgen finns det naturligtvis ett/flera reservhjul att tillgå!

Denna version kostar i Microsports webbshop 150 Euro och kan beställas just på Microsport som även har mer information!

Det går inte att kommentera detta inlägg!