Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Cado MotusDen senaste veckan har ryktet florerat på nätet att en stor del av utvecklingspersonalen hos Mogema har brutit sig ur samarbetet och startat upp ett nytt produktmärke, Cado Motus!

Om detta är sant eller inte återstår att se, men en sak är säker, oavsett vem, så finns det ett nytt produktmärke ute på marknaden nästa år, 2007 och det är just Cado Motus!

Att det är Mogemapersonal bakom är inte spekulationer just nu och det kan man se gm vem som har köpt upp domännamnet, cadomotus.com är den mest ledande idag hos Mogema Sportsline International, Diederik Hol!

In early 2007 CadoMotus – ‘pure skating company’ is scheduled to be launched online. The creation of Hol and partners with years of industry experience, CadoMotus promises to take an active role in the lifestyle, the culture, the sport and the skating industry – for Diederik Hol, the next chapter of a life in motion.

Talesmannen (kvinnan) Kelly Springer för märket Cado Motus säger att vi måste vänta till 2007 för uppleva de nya produkterna men de kommer att revolutionera marknaden, ge många vinster i världsmästerskap och andra topptävlingar!

Bilder och mer information finns på forumen för Hyper-Race och SkateLog!

Mer information om Diederik Hol

Det går inte att kommentera detta inlägg!