Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Anyang, Korea 2006Den 2 september startar rullskridsko VM i Anyang, Korea. Under första delen av VM, 2-4 september tävlar man på bana och mellan den 5-9 september avgörs VM på väg. 50 länder är registrerade för tävlan och den som kommer att hålla svenska flaggan högt i 8 olika lopp från bana till väg är Helena Gustafsson, Skellefteå AIK Cykel tillsammans med tränaren Peter Adamsson.

Mer information om Helena Gustafsson finns på Skridskoförbundets webbplats

Officiella webbplatsen för 2006 World Roller Speed Skating Championships där alla kan följa resultaten efter varje tävling. Sydamerikanska Patincarrera erbjuder även via internet, livesändningar och rapporter från varje tävling.

Det går inte att kommentera detta inlägg!