Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

SM i Varberg 2006Om man kikar ut genom fönstret i denna del av landet så öser regnet ned. Lite tröst är att det händer andra saker i Sverige med omnejd! Har samlat ihop lite som Ni kan tycka vara läsbart eller sevärt!

Artikel från Hallandsposten om Öppna SM som avgjordes 12-13 augusti i Varberg och handlar om hemmaåkaren Bernt Johansson. Resultaten från tävlingarna finns på Varbergs Rullskridskoklubbs webbplats

Stockholm Speedskaters har uppdaterat sin webbplats med mycket nytt innehåll inkluderat text och bild.

Bornholm Runt, Danmark avgjordes samtidigt som SM i Sverige. Officiella webbplatsen har friske billeder fra 2006.

Nyheter från Salomon Inlines med resultat från europeiska cuper och artiklar i samband med dessa!

Japanska Inline Skating Notebook är Speedskate Swedens motsvarighet i Asien men skriver gärna sin inlägg på engelska. Senast om 16-åriga talangen Nicole Begg, dotter till Billy Begg, en respekterad tränare i Australien!

Tillverkaren av ramar och hjul, TruRev har släppt en ny sevärd webbplats.

Svenska Örebrobaserade SK Winner har även de en fräsch och uppdaterad webbplats med massa bilder från olika evenemang runt i Sverige.

När världsmästerskapen för inlines avgörs med start 1 september 2006 i Anyang, Korea kommer de att sända livebilder i samarbete med sydamerikanska PatinCarrera. De har en uppdaterad webbplats med mer information på engelska.

RollerTV har 7 st fria filmer från 24-timmars racet på LeMans i Frankrike som avgjordes 1-2 juli i år.

Amerikanska Inline Planet uppdaterar kontinuerligt sin webbplats med inlinesartiklar och produktnyheter.

Det går inte att kommentera detta inlägg!