Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Inline City Race 2006Informationen nedan är från cityrace.se.

Ett unikt tillfälle ges att tävla på Kristinehamn Stadsrace go-cart bana under en helg.

Kristinehamns Stadsrace i go-cart arrangeras för andra året i rad den 25 – 27 augusti som en go-cart tävling inne i Kristinehamns centrum. Tävlingen lockade premiäråret 2005 ca 20 000 besökare under en helg i augusti. I år räknar arrangörerna med ännu mer folk och arrangemanget är en riktig folkfest för alla! Nytt för i år är att Inline City Race kommer att köras under ena tävlingsdagen mellan go-cart heaten. Detta är ett unikt tillfälle att köra inlines på en fantastisk bana inför massor av publik mitt inne i centrumkärnan i Kristinehamn. Missa inte detta tillfälle, det kan bli det enda! Inline City Race kommer att köras Lördagen den 26 augusti 2006 i Kristinehamn mitt under Kristinehamns Stadsrace i go-cart.

Tävlingsmoment
– 30 minuter tävling där flest antal varv vinner, preliminär starttid är kl.12.00
– 1 000 meter (2 varv), preliminär starttid för första heatet är kl.10.00

Resultatet finns på den officiella webbplatsen för Inline City Race

Det går inte att kommentera detta inlägg!