Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Skoota SkateTill avdelningen udda saker med anknytning till inlines och om Ni gillar att åka inlines men inte tycker om att svettas så är detta något för Er. Tyska företaget Skoota Skate har tagit fram en motordriven maskin som används tillsammans med inlines.

Modellen finns i 2 olika utföranden, en bensindriven och den andra är uppladdningsbar elektriskt! Farter upp till 70km/h kan man åstakomma med bensinvarianten men man får då stå ut med oljud i klass med en lövblås. Priset för den elektriska versionen, med hastigheter upp till 30km/h, ligger runt 1150 Euro och kanske, kanske är ett alternativ till en dyr scooter!

Läs mer och se många filmklipp med inlinesåkare som provar på Skoota Skate

Det går inte att kommentera detta inlägg!