Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

FysioettFysioett AB är ett ungt företag (snart 8 år) specialiserat på produkter och kunskap inom fysioterapi, friskvård samt träning och egenvård. De har spetskompetens inom dessa områden, därför är de anlitade av svensk elitidrott och idrottsmedicin. Men deras sortiment vänder sig lika mycket till dig som terapeut, tränare eller motionär.

Saxat från www.fysioett.se

“From 1 dec 2005 har Fysioett tagit över agenturen av Mogema i Sverige. Mogema tillverkar högklassiga långfärdsskridskor & klappskridskor för träning & tävling. I sortimentet ingår även inlines för träning & tävling, både 4 & 5 hjulingar. Till att börja med kommer vi att ha långfärdsskridskorna på lager, dessa finns att köpa med eller utan Salomon SNS Pilot Equipe Skate. Det finns även möjlighet att köpa färdig klappskridsko lösning med sko & skena eller köpa sko & skena separat för att göra egna kombinationer på både inlines & skridskor.”

Läs mer på Fysioett eller Mogema

Det går inte att kommentera detta inlägg!