Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Ezeefit AnklebootiesPerfekt passform med Ezeefit Ankle Booties som finns i 3 olika tjocklekar så du kan anpassa ditt eget behov. Ezeefit rekommenderar Ultrathin för custom och tajta boots. 2mm versionen ger lite skydd och fyller i små ojämnheter. 3mm versionen fyller ut lösa fitnessboots, reducerar skavsår och områden som känns obehagliga!

Ezeefit ankelstrumpor ska ge bättre grepp i skorna och skyddar som sagt innan även mot skavsår och ojämnheter runt anklarna. Känslan av dessa ska vara någonting som att vara barfota och bära strumpor… helt enkelt det bästa av 2 världar.

Ezeefit levererar internationellt och priset inkl frakt till Sverige, $21.00 per par!

Mer information och beställningar kan göras här!

Det går inte att kommentera detta inlägg!