Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Kim PerkinsKim Perkins, en välkänd inlinesprofil i USA har en artikel i 5 delar publicerad på webbplatsen The Inline Planet. Avsnitten eller kapitlarna är inte riktade mot dem som redan tävlar och har erfarenhet av massor utan går igenom metodiskt i fem olika delar, allt ifrån vad man bör tänka på inför en tävling, klädval, kost till vad som troligtvis kommer hända under tävlingen!

Bakgrunden till denna artikel var att när hon själv skulle börja tävla var det naturligt att söka information på Internet, då hon inte visste något av det som tas upp. Kim insåg snabbt att de flesta webbplatser som fanns var riktade mot dem som redan var igång.

The beginner’s guide to inline racing av Kim Perkins

Fler artiklar finns på Kim Perkins webbplats

Det går inte att kommentera detta inlägg!