Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Nationaldagsspelen 2006Den 6 juni 2006 arrangerar Hammarby Friidrott en stor sport- och idrottshappening mitt i Stockholm!

Hammarby Friidrott kallar det för Nationaldagsspelen och de samlar mängder med olika sporter som tävlas och utövas på en och samma dag och på samma plats. Tanken med detta är lika enkel som rolig – de vill att alla, från yttersta eliten till den som aldrig utövat någon sport, ska få möjligheten att delta och göra det tillsammans under annorlunda, spännande och festliga former.

Information om Inlines-arrangemanget av arrangören
Inlinesarrangemanget tillhör en av de fyra stora arrangemangen inom Nationaldagsspelen. Vi räknar med att cirka 3000 deltagare i alla åldrar är med och åker de olika distanserna. Det här är ett riktigt bra tillfälle att få åka på Stockholms gator helt riskfritt. Banan för 6, 12 och 42 km-loppen går från Hammarby Sjöstad över till stadsdelen Söder och tillbaka in i Hammarby Sjöstad. En vacker och säker slinga på cirka 6 km. Vare sig du är elitåkare, motionär eller en person som vill prova på att åka inlines, så ska Vi göra allt för att du ska få en kul och annorlunda upplevelse.

Mer information om inlinesarrangemanget och anmälan kan göras här

Det går inte att kommentera detta inlägg!