Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

FRWD“FRWD är en dator för utomhussport. Den visar och spelar in all information du kan tänkas behöva om en sportprestation via en enkel knapptryckning: hastighet, distans, puls, väg och höjd (relativt utgångspunkten).

FRWD visar dig i realtid på mobiltelefonen hur du motionerar medan du gör det. Och inte nog med det – med FRWD kan du dessutom efteråt på datorn återuppleva dina bästa stunder. FRWD spelar upp sportprestationen grafiskt och numeriskt.

Förutom det nöje du har av detta kan du med FRWD analysera och optimera träningen och förbättra prestationerna. Du kan inte bara återuppleva och analysera en enskild händelse, du kan också följa din personliga utveckling.

Har du utmanat dina vänner någon gång? Med FRWD får du och dina rivaler bästa möjliga ”eftersnack” genom att ni kan skapa en virtuell tävling och jämföra resultaten på datorn.”

För information, det finns en bild på en speedskating-åkare på denna FRWD-sida.

Speedskate Sweden har provat Garmin Forerunner 201 för inlinesåkning och i överlag fungerar den bra men inte i områden med täta skogspartier där den tappar kontakten med satelliterna. FRWD är kanske en konkurrent i detta marknadsskikt.

Mer information hos FRWD

Det går inte att kommentera detta inlägg!