Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

United States Patent - AceSkatesUnited States Patent and Trademark Office har registrerat ett patent på lite annorlunda inlines. De ska ge åkaren bättre balans och farten blir naturligtvis högre med fem hjul istället för fyra!

Jag tror definitivt att “double-pushen” inte går utöva i dessa! Ett tips iallafall, det finns en länk längst ned på sidan som jag länkar till, den går till en lista med många patent kring inlines och dess sidospår!

Bedöm själva

2 Kommentarer till “Rullskridskor med stabilitet”

 1. Kommentar av: pat mchale

  Hi,
  I have invented a new 400mm wheelbase skate…good for… hockey…recreational…downhill…speedskating…..check it out on youtube if you have an interest.

  Best
  Pat McHale

 2. Kommentar av: pat mchale

  regarding the comment about not doing the double push with my design:
  the wheels on my skate wear flat …there is no ankle / wheel sideloading…a true inside-outside edge is created by the offsetting of the wheels and they function like a quad skate in this respect…there is no need to roll over the rounded wheel as is done in the double push on straight inlines…..

  look at the video …along with other technical moves, I am controling a hockey ball while skating backwards on a 400mm wheelbase skate… this is facilitated by the technical edging my design provides…. the stability of the skate allows the use of the upper body for such technical moves , rather than using the arms as a balancing point, as is done to a greater degree on straight skates

  Pat