Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Har ni provat på och beställa kompletta inlines eller bara delar t ex hjul, lager eller varför inte nya ramar, på Internet? Vi rekommenderar en webbshop i USA som heter Go Speed Skate.

Vi har beställt kompletta 5-hjulingar och andra tillbehör från dem. Det fungerar suveränt, man går in på deras sajt och letar rätt på det man vill ha, gör en beställning och betalar via PayPal med ett konto eller med betalkort. Leveranstiden är mellan 4-10 dagar beroende på om de har produkterna på lager. Det bästa med Go Speed Skate är att man kan pruta på priset, går de med på det, måste man beställa inom 24 timmar. Detta gäller inte på alla produkter men det står om priset är så lågt att de inte vill pruta.

Ett tips till, har de inte det ni söker eller vill ha, skicka e-post till dem och fråga. Vi gjorde det på några produkter och de beställde hem dem på några dagar. De svarar vardagar inom några timmar, men har överseende med tidsskillnaden.

Leveranserna sker med post till din dörr, eller om paketet är skrymmande sker det via din lokala speditör som Posten samarbetar med.

Besök Go Speed Skate

Det går inte att kommentera detta inlägg!