Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Laakeripesuri™Det finns inga genvägar för att hålla sina kullager rena från smuts och annat. Man kan rengöra ordentligt eller så gör man det inte alls. Det räcker inte med att bara torka av yttersidorna av kullagerna med en trasa och tro att de snurrar tyst och att de skulle vara som nya.

Med Laakeripesuri™ kan man korta av tiden för rengöring, upphovsmannen, Pekka Moilanen har själv gjort det på ca 30 minuter och med hans nya uppfinning slipper man svårigheter som att öppna upp kullagerna helt och insmörning av ny olja kommer att bli mycket enklare. Fullständiga instruktioner finns på Moilanens hemsida och priset för ett set av Laakeripesuri™ ligger på 20Euro exkl frakt.

Läs mer om Laakeripesuri™

Det går inte att kommentera detta inlägg!