Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfs/c05/h06/mnt/17860/domains/speedskate.se/html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 44
Speedskate Sweden™ - Rullskridskojournalen » Artikel

Välkommen till webbplatsen där ord om inlines, rullskridsko, skridsko, träning och tävlingar systematiskt byggs upp av människor som älskar att blogga!

Rollerblade Basic Inline Skating 3D

Rollerblade i USA har publicerat en lite annorlunda webbplats där de lär ut grunderna för inlinesåkning i 3D.  Företaget bakom denna idé heter Immersion Media och har även skapat liknande lösningar för sporter t ex baseboll,  fotboll och tennis m.m

Se själva, Rollerblade i 3D

Det går inte att kommentera detta inlägg!